Webinaari

Azure Sentinel – miksi valitsimme pilvipohjaisen tietoturvaratkaisun asiakkaillemme?

Microsoft julkaisi Azure Sentinel -tietoturvatuotteensa pari vuotta sitten, minkä jälkeen Enfo on ottanut tuotteen käyttöön merkittävälle määrälle asiakasorganisaatioita.

Microsoft Azure Sentinel on pilvipohjainen ratkaisu, jonka avulla voidaan monitoroida ja valvoa sekä pilvi- että on-premise-ympäristöjä. Tuote mahdollistaa tilannekuvan muodostamisen tietoturvasta, ja poikkeamat normaalitilasta voidaan havaita sekä niitä vasten rakentaa automaattisia korjaustoimenpiteitä.

Tässä maksuttomassa webinaarissa kerromme lisää Azure Sentinelin hyödyistä ja sen eroista verrattuna Azure Security Centeriin. Pureudumme myös havaintoihimme ja vinkkeihin liittyen tuotteen käyttöönottoon ja ylläpitoon. Lisäksi avaamme demoasiakkaan hallintakonsolin, jossa pääsemme tarkemmin näkemään, miltä tuote näyttää.

Tilaisuuden jälkeen sinulla on hyvä yleiskuva Azure Sentinel -tuotteen toiminnallisuuksista sekä siitä, miten tuotteen tarjoamiin hälytyksiin tulisi reagoida.

Tervetuloa mukaan!
Päivä
3.2.2022
Aika
8.30-9.00
Paikka
Online

Ilmoittaudu mukaan

Kiitos

Enfo on pohjoismainen IT-palveluyritys, jossa yli 800 digiasiantuntijaa työskentelee digitaalisen luottamuksen, datan ja analytiikan, sovellusten, integraatioiden, pilvipalveluiden ja jatkuvien palveluiden parissa. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa vastuullisemman ja älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntiakin.

Tietosuoja | © Enfo. Pidätämme oikeudet muutoksiin.