Webinaari

Moderni Data Science -alusta liiketoiminnan tukena

Data Science -funktion rooli yrityksissä on kasvamassa liiketoiminnan kehittämisen kannalta merkittäväksi. Kasvun kautta analyyttinen toiminta muuttuu yhä kompleksisemmaksi, ja prosessin ammattimainen hallinta ja yhteistyö eri tahojen kesken korostuvat. Tuoko moderni Data Science -alusta tähän ratkaisun? Miten liiketoiminnan ja analyyttisen funktion dialogi saadaan toimimaan?

Webinaarissamme käsitellään case-toteutuksen kautta:

• Data Science -prosessin hallintamalli
• Datan sisäänluku ja manipulointi
• Ketterä algoritmien soveltaminen
• Yhteistyö eri roolien välillä
• Lopputulosten hyödyntäminen ja visualisointi

Aiheesta keskustelevat Enfon loppukäyttäjäpalveluiden johtaja Minna Nousiainen ja konsultti Saska Tirronen. Esimerkkinä käytetään TIBCOn Data Science -alustalla toteutettua casea asiakaspalautteiden analyyttisestä hyödyntämisestä palveluliiketoiminnassa. Tilaisuuden juontaa Enfon Analytics & AI -liiketoiminnan johtaja Tommi Salmi. Tervetuloa mukaan!
Päivä
16.06.2020
Aika
8.30-9.00

Ilmoittaudu mukaan

Webinaarin asiantuntijat

Saska Tirronen

Konsultti, Enfo

Saska Tirronen työskentelee Enfolla konsulttina koneoppimisen ja tekoälyn parissa. Työtehtäviensä lisäksi Saska on kerryttänyt käytännön kokemusta ja teoreettista ymmärrystä aiheesta myös diplomi-insinöörin opintojen ja vuosien harrastuneisuuden kautta.

Minna Nousiainen

Johtaja, Service Center -yksikkö, Enfo

Minna Nousiainen on Enfon Service Centerin johtaja ja hän on työskennellyt IT-alalla vuodesta 2001 lähtien. Minna näkee IT:n mahdollistajana ja uskoo IT-palveluiden kehittämiseen käyttäjien ehdoilla.

Tommi Salmi

Analytics & AI -liiketoiminnan johtaja, Enfo

Tommi Salmi on Enfon Analytics & AI -liiketoiminnan johtaja. Hän on toiminut yli 20 vuotta datan hallinnoinnin ja analytiikan parissa, missionaan parempi ja älykkäämpi datan analyyttinen hyödyntäminen liiketoiminnassa.

Kiitos

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

Tietosuoja | © 2020 Enfo. Pidätämme oikeudet muutoksiin.