Enfo Success Day -ratkaisuklinikat


Enfo Success Dayn yhteydessä 22.4.2021 sinulla on ainutkertainen mahdollisuus varata maksuton 15 minuutin konsultaatio Enfon asiantuntijan kanssa. Asiakkaidemme mukaan Enfo erottuu erityisesti asiantuntemuksella, ja asiantuntijamme saavatkin toistuvasti kiitosta osaamisesta ja ammattitaidosta. Älä hukkaa mahdollisuutta, vaan varaa aika ratkaisuklinikalta jo tänään!

Tutustu ratkaisuklinikoihin ja varaa sinulle sopiva aika asiantuntijamme kalenterista

Ohjelmistorobotiikka nopeasti ja edullisesti hyötykäyttöön

Oletko miettinyt, miten RPA voisi tukea liiketoimintaasi ja helpottaa työntekijöiden arkea? Tällä klinikalla pääset poimimaan talteen parhaat opit ohjelmistorobotiikan nopeasta ja kustannustehokkaasta käyttöönotosta liiketoiminnan ahkeraksi apulaiseksi.

Katso vapaat ajat ja varaa aika

Hanaa S/4HANA-päivitykseen: business case ja parhaat käytännöt

Miten määrittää S/4HANA-päivityksen business case ja saada investoinnista mahdollisimman suuret hyödyt? Kuinka hyödyntää julkipilvialustoja S/4HANA-päivityksen yhteydessä? Mitä ovat päivitysprojektin keskeiset vaiheet ja työmäärät?

Tervetuloa sparrailemaan asiantuntijoidemme kanssa ja löytämään ratkaisuja tukemaan sinun yrityksesi S/4HANA-projektin käynnistämistä.
 

Katso vapaat ajat ja varaa aika

Integraatiot liiketoimintasi digitalisoinnissa

Järjestelmäintegraatioiden rooli tulee jatkuvasti kasvamaan liiketoiminnan verkostoituessa. 
Pilvipalveluiden käyttöönotto tuo uusia tarpeita ja ratkaisuja myös integraatioarkkitehtuuriin. 
Oletko jo tietoinen näistä uusista mahdollisuuksista? 
 
Asiantuntijamme kanssa pääset keskustelemaan siitä, miten integraatiot mahdollistavat liiketoimintasi digitalisointia.

Katso vapaat ajat ja varaa aika

Hiertääkö tietoturva kengässä?

Oletko huolissasi yrityksen kriittisen tiedon leviämisestä? Pelottaako kräkkerit ja mahdolliset järjestelmien takaovet? Tule keskustelemaan asiantuntijamme kanssa tietoturvaan liittyvistä huolista!

Katso vapaat ajat ja varaa aika

Julkiset pilvipalvelut tutuksi Teron kanssa

Kuinka pilvipalveluista saadaan hyödyt irti? Miten siirtymä perinteisistä konesaliratkaisuista tehdään? Miten pilveen tehdyt ratkaisut pidetään kustannustehokkaina? Jos nämä tai muut kysymykset askarruttavat, Terolta löytyy vastauksia!

Katso vapaat ajat ja varaa aika

Nykyaikaiset palvelualustat

Konesaleista tuotetut alustapalvelut ovat kehittyneet merkittävästi viimeisten vuosien aikana. Virtualisointi ulottuu pelkkien palvelinpohjaisten työkuormien lisäksi nyt myös tallennuskapasiteettiin sekä verkkoon. Julkisista pilvipalveluista tutut kontit ovat myös laajentuneet käytettäviksi paikallisissa konesaleissa. Tule keskustelemaan nykyaikaisten palvelualustojen hyödyistä!

Katso vapaat ajat ja varaa aika

Liiketoiminnan suunnittelu ja ennustaminen

Epävarmassa maailmassa ennustaminen ja erilaisten skenaarioiden tekeminen on tärkeämpää kuin koskaan. Miten tämän voi tehdä helposti, nopeasti ja tehokkaasti? Vastaus löytyy muun muassa olemassa olevan datan hyödyntämisestä, prosessin tehostamisesta ja järjestelmien käyttämisestä simulointiin. Klinikalla pääset keskustelemaan erilaisista tavoista asiantuntijamme kanssa.

Katso vapaat ajat ja varaa aika

Käyttäjätukipalvelut ja modernit palvelukanavat

Miten käyttäjätukipalvelut toteutetaan modernisti? Tervetuloa keskustelemaan monimuotoisista käyttäjätukipalveluista, jossa loppukäyttäjiä palvellaan perinteisen puhelinkanavan lisäksi myös esimerkiksi chatin, itsepalveluportaalin ja vaikkapa mobiilisovelluksen välityksellä. Etätuen lisäksi myös lähitukipalvelut ovat oleellinen osa kokonaisvaltaista käyttäjätukea.

Katso vapaat ajat ja varaa aika

Laitehallintaratkaisut monimuototyössä

Kuinka työntekijöiden laitteita hallitaan nykyisessä, etätyöhön painottuvassa tilanteessa? Etätyön tulisi olla mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta, suojaten samalla yrityksen resurssit. Tässä klinikassa käymme läpi moderneja hallintaratkaisuja, jotka mahdollistavat laitteiden helpon ja tietoturvallisen käyttöönoton sekä keskitetyn hallinnan paikallisesti ja etäyhteydessä.

Katso vapaat ajat ja varaa aika