Korona-pandemia – olemme liiketoimintasi tukena

Liiketoimintaympäristömme ja yhteiskuntamme kohtaavat nyt ennennäkemättömiä haasteita koronaviruksen (COVID-19) leviämisen myötä. Me varmistamme asiakastoimitusten jatkuvuuden ja laadun myös poikkeustilanteessa.

Löydät alta lisää tietoa palveluista, joiden avulla voimme tukea liiketoimintaasi tässä haastavassa tilanteessa.

Seppo_Kuula_campaign_site

Hyvät ystävät,

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, joka vaikuttaa globaalisti niin palveluiden toimituksiin kuin tapoihin tehdä työtä, olemme valmiita auttamaan sekä nykyisiä asiakkaitamme että muita organisaatioita. Huolehdimme, että työntekijänne voivat sujuvasti tehdä etätyötä sekä varmistamme käyttämienne järjestelmien, alustoiden ja datan saatavuuden sekä turvallisuuden 24/7. 
 
Korona-epidemia vaikuttaa laajalti koko ekosysteemiimme. Jokaisen yrityksen tulee pyrkiä välttämään negatiivisen kierteen syntymistä ekosysteemissämme. Me pyrimme pitäytymään kaikissa sitoumuksissamme sekä asiakkaitamme että muita sidosryhmiä kohtaan. Yhteisen hyvän huomioiminen saattaa olla yksittäiselle yritykselle kiperä päätös tässä hetkessä, mutta se auttaa meitä kaikkia pääsemään yli tästä kriisistä. 
 
Arvomme – yhteistyö, luottamus, jatkuva kehitys ja asiantuntijuus – määrittävät tapaamme toimia ja korostuvat tässä tilanteessa. Yhdessä selätämme tämän kriisin.
 
Seppo Kuula, CEO, Enfo

Varmista sujuva ja turvallinen etätyö

Pilvipohjainen etätyöratkaisu

Tässä tilanteessa etäyhteysratkaisuihin saattaa muodostua pullonkauloja. Hyödyntämällä pilvipohjaisia vaihtoehtoja voit tarjota turvallisen, väliaikaisen virtuaalityöpöytäratkaisun työntekijöillesi. Se voidaan rakentaa muutamassa päivässä ja palvelu voidaan tarvittaessa lopettaa tai skaalata pienemmäksi, kun työntekijät palaavat työpaikalle.

Lue lisää

Digitaalinen allekirjoitus

Etätyössä mahdollisuus hyödyntää tulostinta tai paperisia sopimuksia saattaa olla rajallinen. Digitaalisen allekirjoituksen avulla dokumentit voidaan allekirjoittaa missä tahansa, miltä tahansa laitteelta. Samalla voidaan vähentää perinteiseen dokumentin hallintaan liittyviä kustannuksia.
 

Laitteiden ja sovellusten käyttöönotto Autopilotilla

Nykyisessä tilanteessa työntekijöillä saattaa olla rajattu mahdollisuus hyödyntää yrityksen lähitukea sekä ratkaisuja, joiden avulla työntekijät saavat käyttöönsä uusia sovelluksia ja laitteita. Autopilotin ja Microsoft Endpoint Managerin avulla käyttäjät voivat saumattomasti asentaa Windows-laitteensa ja sovellukset nettiyhteydellä, ja Windows-laitteet saadaan samalla yrityksen hallinnan ja tietoturvan piiriin.

Lue lisää

Tietoturvallinen etätyö VPN-yhteydellä

VPN:n avulla työntekijät voivat turvallisesti käyttää yrityksen sovelluksia etänä. Tarjoamme asiakkaillemme palveluna ratkaisua, jossa asiakkaamme voivat hyödyntää keskitettyä kapasiteettiamme ja kaksivaiheista tunnistautumista. Voimme rakentaa vastaavanlaisen ratkaisun mille tahansa organisaatiolle, tarpeidesi mukaan. Voit luottaa ammattitaitoomme – kartoitamme nykyiset ratkaisusi ja tarpeesi, mukaan lukien laitteet, sovellukset, yhteydet ja tietoturvaratkaisut.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella.

Juha Kukka, SVP Solution Sales Finland
Tel. +358 40 571 9072, juha.kukka@enfogroup.com

Turvaa liiketoiminnan jatkuvuus

Varmista palveluiden saatavuus

Enfo turvaa liiketoimintakriittisten järjestelmiesi saatavuuden ja turvallisuuden niin alustojen kuin sovelluskerroksenkin osalta – sekä pilvessä että paikallisissa konesaleissa, sijainnista riippumatta. Tuemme alustoja ja ympäristöjä 24/7.

Lue lisää

Minimoi tietovuotoon liittyvät riskit

Hakkerit ovat aktivoituneet, koska organisaatiot joutuvat tällä hetkellä keskittymään useisiin asioihin samanaikaisesti. Voimme auttaa sinua löytämään organisaatiollesi sopivan tietoturvaratkaisun. Kumppaniverkostomme ja kokeneiden asiantuntijoidemme avulla autamme sinua hahmottamaan haavoittuvuuksiasi paremmin sekä laadimme suunnitelman kriittisen datasi ja järjestelmien suojaamisesta.

Lue lisää

Varmista tiedon käytettävyys

Enfo ylläpitää datan integraatiopalveluita, olivat ne sitten ETL/ELT-transanktioita, integraatioalustoja tai moderneja API-pohjaisia ratkaisuja. Jos meneillään oleva kriisi on keskeyttänyt kehitystyösi, me voimme auttaa sinua – voit hyödyntää laajaa osaamistamme eri teknologioista.

Lue lisää

Tukea SAP-kehitykseen

Monet organisaatiot hyödyntävät SAPia liiketoiminnassaan. SAP-konsulttimme auttavat sinua pitämään kriittiset alustasi pyörimässä ja tukevat sinua liiketoimintasi kehitykseen liittyvissä tarpeissa pohjoismaisten resurssien avulla. Enfolla on ECC:n ja S/4HANA:n osalta kokeneita konsultteja, jotka voivat tukea liiketoimintaasi prosessien ylläpidossa ja kehityksessä. Tarjoamme myös SAP Basis -tukea.

Lue lisää

Lisää tehokkuutta automaatiolla

Uudet ratkaisut tulevat tarpeeseen tilanteessa, jossa työvoiman saatavuus voi olla rajallista tai kun työntekijöiden halutaan keskittyvän rutiinitehtävien sijasta muihin asioihin. Enfolta löytyy osaamista ohjelmistorobotiikasta sekä sen käyttöönotosta ja tarjoamme RPA-alustoja myös palveluna.
 

Juha Kukka, SVP Solution Sales Finland
Tel. +358 40 571 9072, juha.kukka@enfogroup.com

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin palaamme pian asiaan.