IBM - Integraatiot

Contact us

Contact us

IBM -Integraatiot

IBM tarjoaa kognitiivisia ratkaisuja ja pilvialustoja yritysten ja toimialojen digitalisoimiseksi. IBM perustaa strategiansa innovaatioon ja toimii yli 170 maassa tarjoten toimialakohtaisia kognitiivisia pilvipalvelu-, Big Data-, analytiikka-, mobiili-, sosiaalisen median liiketoiminnan ja tietoturvaratkaisuja.

IBM on toiminut jo yli 100 vuotta ja se uudistuu edelleen jatkuvasti. IBM tarjoaa yhä muihin toimittajiin verrattuna kattavimman ympäristön niin nykyisiin kuin tulevaisuuden muuttuviin tarpeisiinkin. IBM:n toiminnan perusta on sitoutuminen jokaisen asiakkaan menestykseen ja asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen.

Enfo tarjoaa IBM:n palveluihin ja ratkaisuihin perustuvia palveluita. Voimme ylpeinä kertoa, että olemme olleet IBM Business Partner jo yli kymmenen vuoden ajan. Olemme saavuttaneet IBM Gold Business Partner -statuksen erinomaisen palvelumme, jatkuvan kehittymisemme ja asiakkaidemme tyytyväisyyden ansiosta. IBM on myös myöntänyt Enfolle Expert-tason pätevyyden pilvipalveluiden integraatiossa ja kehittämisessä. Expert-taso on varattu kaikkein osaavimmille kumppaneille, joilla on kattavin osaaminen alueella.

Enfon palveluksessa on nykyään 3 IBM Champion -tasoista ja yli 100 IBM:n palveluiden ja ratkaisujen kanssa työskentelevää ihmistä.

 

Konsultointipalvelut

Konsultointipalvelumme sisältävät konsulttipalvelut ja suositut Baseline-workshopit, jotka auttavat yritystäsi laatimaan liiketoiminnan kehitysinvestoinnin liittyen IBM:n API-tuotteeseen (API Connect, Datapower Gateway) tai integraatiotarpeidenne kattamiseen (App Connect Enterprise, MQ, Cloud Private, Event Stream) tai IBM Cloudiin.

Käytössämme on kehittämämme toimivat ja parhaiden käytäntöjen mukaiset projektipohjat, jotka sisältävät koko Baseline Integration Toolbox -työkalupakettimme tai sen osia yhdessä infrastruktuuri- ja integraatio-ohjelmistojen kanssa. Projektimme ovat läpinäkyviä, tiedät heti alusta alkaen, mitä yrityksesi saa, milloin ja kuinka paljon se maksaa.

 

 

Toteutuspalvelut

Toteutuspalvelumme ovat luonteva valinta Enfon konsultointipalveluiden pohjalta tehtyjen päätösten toteuttamiselle. Tarjoamme kehitystiimin, joka on keskittynyt integraatioihin. Tiimi kykenee laajentumaan joustavasti Enfon sisällä, jäsenet hallitsevat niin vesiputousmallit kuin ketterät menetelmätkin. Näkemyksemme on, että tiimi on paras valinta pitkäaikaiseen yhteistyöhön, koska tiimi oppii tuntemaan asiakkaan toimintatavat sekä tarpeet.

Uusimmat toteutuspalvelumme on mahdollista tilata kiinteillä palvelutasoilla ja hinnoilla. Tällöin huolehdimme konsultin tai ohjelmoijan hallinnoinnista, joten yrityksesi integraatiokustannusten budjetointi selkeytyy.

Baseline Start-kit -pakettimme varmistaa integraatiosi toteutumisen määräaikaan mennessä. Yksinkertaisen todennusprojektin avulla varmistetaan, että alusta on oikein asennettu. Projektissa huolehditaan myös käyttäjien koulutuksesta. Palvelut ovat saatavilla kaikille alla oleville IBM-tuotteille.

 

 

Tukipalvelut

Toteutusprojektin jälkeen voit rakentaa organisaatiollesi sopivan kokonaisuuden Enfon erillisistä tukipalveluista. Peruskäyttöpalvelu rakentuu Enfon pitkäaikaiseen kokemukseen IBM-sovelluksista (MQ, App Connect Enterprise ja Datapower Gateway) ja niiden tueksi kehitettyihin parhaisiin käytäntöihin. Tuki, valvonta ja hallinnointi niin alustoille, rajapinnoille kuin integraatioratkaisuille ovat tukipalveluiden ydintä. Enfolla on pitkä kokemus tukipalveluista. Tarjoamme tukea myös kaikille IBM:n integraatiovalikoiman uusille tuotteille.

Meillä on myös kevennetty palvelumalli asiakkaille, jotka haluavat huolehtia alustoistaan itse, mutta toivovat erikoistilanteissa palvelutasosopimuksen takaamaa tukea kokeneilta asiantuntijoiltamme.

 

Integraatiot palveluna

Toimitamme tämän palvelun kautta tilatut integraatiot käyttäen IBM Cloudissa App Connect Enterprisen, MQ:n, API Connectin tai muiden ympäristössä saatavilla olevien palveluita. Palveluun kuuluu yrityksesi integraatioiden ja rajapintojen tuki ja hallinnointi. Pidämme huolen, että kaikki toimii moitteettomasti. Valitessasi tämän palvelun vältyt sitoutumasta kalliiseen ja jäykkään alustaan, hallinnoimasta konsultteja ja hoitamasta kalliita migraatioprojekteja.

 

Työskentelemme seuraavilla integraatiopalveluilla ja -ratkaisuilla:

 


IBM App Connect Enterprise

App Connect Enterprise on IBM:n nykyaikainen yritysintegraatioväylä. Palvelu yhdistää IBM Integration Bus -väylän pilvinatiivin teknologiaan IBM App Connect Professionaliin.

Tavanomaisimpia käyttötapauksia ovat erilaisten ja eri viestiformaatteja (esim. CSV:stä XML:ään) käyttävien sovellusten tai eri protokollien ja järjestelmien (esim. REST ja SAP) yhdistäminen, viestien jalostaminen ja monet muut toiminnot.


IBM MQ

MQ on viestien välitysohjelma, joka yksinkertaistaa ja nopeuttaa sovellusten ja useimpien liiketoiminta-alustojen integrointia pilvessä. MQ pystyy toteuttamaan tiedonsiirron luotettavasti ja turvallisesti sovellusten välillä riippumatta käyttöjärjestelmien eroista, verkkojen ominaisuuksista ja turvallisuusasetuksista. MQ on jo usean vuoden ajan ollut markkinoiden johtava välitysohjelmisto ja se on myös Enfon asiakkaiden eniten käyttämä integraatiotuote.


IBM DataPower Gateway

DataPower on yhdyskäytävätuote, joka turvaa yrityksesi rajapinnat (sekä paikallisesti että pilvessä), B2B-sovellukset, pilvipalvelut, mobiilisovellukset, verkot ja SOA-järjestelmät parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja suojaa järjestelmäsi hyökkäyksiltä. Laite sisältää tunkeutumisen havaitsemistoiminnon, salatun tallennusvälineen ja kryptografisen laitteistokiihdytyksen, joka takaa huipputason suorituskyvyn. Se on lisäksi erittäin toimintavarma muun muassa kahdennettujen levyjensä ja virtalähteidensä ansiosta. Docker-kuva toimii erinomaisesti pilvessä ja monilla mikropalvelualustoilla, mikä lisää joustavuutta. Tuote on saatavilla myös hypervisoreille ja Linuxille.


IBM Cloud

Avoimen lähdekoodin tai palveluittesi täydentäminen IBM:n tuotteilla onnistuu Enfon kanssa. IBM tarjoaa yli 20 ilmaista palvelua, joita voit kokeilla; esimerkkinä Watson-tekoäly. IBM:llä on myös ilmaisia pilvessä sijaitsevia kvanttitietokoneita kokeiluja varten.

Integraatioita varten on tarjolla monia erilaisia palveluita: MQ:n eri variaatiot, OpenWhisk palvelimettomien integraatiokomponenttien luomiseen, API Connect rajapinnoille ja App Connect Enterprise edistyneemmille integraatioille.


IBM Cloud Private

Cloud Private on yksinkertainen on-premise-ratkaisu, joka tuo monia pilvipalveluita paikalliseen verkkoonne. Tällöin data pysyy hallinnassanne, mutta sitä on silti helppoa ja turvallista integroida verkon ulkopuolisiin palveluihin. Ratkaisun ytimessä on sovellusalusta, joka mahdollistaa modernien sovellusten kehittämisen ja vanhojen sovellusten päivittämisen pilviaikaan. Sillä voi hallita kontteja Kubernes-palvelun, yksityisen kuvavarannon, hallintakonsolin ja valvontakehyksen avulla. Cloud Private tekee sovellusten käyttöönotosta, hallinnasta, valvonnasta ja skaalaamisesta helppoa.


IBM API Connect

API Connect on sopivin valinta organisaatioille, jotka haluavat sujuvoittaa ja kiihdyttää matkaansa kohti rajapintataloutta. Kokonaisvaltaisena hallinnointiratkaisuna se kattaa ohjelmointirajapinnan elinkaaren kaikki neljä näkökulmaa: luonti, käyttö, hallinnointi ja turvaaminen. API Connect on huomattavasti kustannustehokkaampi kuin rajoitetut, tiettyihin elinkaaren vaiheisiin keskittyvät yksittäisratkaisut. Se helpottaa käyttäjiä niin ulkoa kuin sisältä siirtymään organisaation API-ohjelmaan ja saamaan uutta liikevaihtoa houkuttelevilla asiakaskokemuksilla.


IBM Event Stream

Event Stream on Apache Kafka -pohjainen tapahtumien suoratoistopalvelu, jonka avulla organisaatiosi voi luoda kiinnostavia asiakaskokemuksia reagoimalla tapahtumiin reaaliajassa. Tehokkaan ja vikasietoisen tapahtumien hallinta-alustan avulla yrityksesi rakentaa älykkäitä, reagointikykyisiä ja tapahtumavetoisia sovelluksia. Event Stream tekee Apache Kafkan käytöstä helppoa ja intuitiivista, ja ominaisuudet kuten maantieteelliseen replikaatioon perustuva palautus tekevät siitä erityisen sopivan kriittisille työkuormille.


Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi tarjoamme myös monia muita tuotteita ja avoimen lähdekoodin vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Ota meihin yhteyttä