IBM - Strategic asset management

Contact us

Contact us

IBM - Strategic asset management

IBM Maximo on johtava järjestelmätukiratkaisu huolto- ja kunnossapitotoimintaa varten. Sen avulla asiakas voi hallita kaikentyyppisiä laitteistoja, tuotantoja, resursseja, infrastruktuureja, laitteistoja, kuljetusjärjestelmiä sekä tietoliikennejärjestelmiä yhden yhteisen alustan kautta. Tämän alustan avulla saat toteutettua ja jaettua niin parhaat käytännöt, varastot, resurssit ja henkilöstön.

Nyt voit optimoida varojesi hyödyntämisen ja maksimoida investointiesi tuoton. Maximo-järjestelmää voidaan täydentää alakohtaisilla ratkaisuilla ja lisämoduuleilla, kuten aikataulutus-, mobiili- tai paikkatietotoiminnolla.

Gartner on arvioinut Maximo-järjestelmän johtajaksi Magic Quadrant -raporteissaan vuosi toisensa jälkeen. Enfo tukee teitä mielellään, kun valitsette Maximon käyttöönne tai haluatte kasvattaa sen käyttöä.

Maximo Asset Management -järjestelmässä on kuusi päätoimintomoduulia:

  • Asset management –kaluston hallinnan parantaminen ja tehostaminen koko elinkaaren ajan. 
  • Work management – sekä suunniteltujen että suunnittelemattoman työmääräysten hallinta ensimmäisestä pyynnöstä aina valmistumiseen ja rinnalla tapahtuvaan dokumentointiin eri vaiheista.
  • Service Management – palvelutarjousten määrittely, palvelusopimusten (SLA) laatiminen, erittäin ennakoiva palvelutason hallinta ja eskalointimallien toteuttaminen.
  • Contract management – täydellinen tuki osto-, leasing-, vuokraus-, takuu-, työkustannus-, ohjelmisto- ja asiakkaan määrittämille sopimuksille.
  • Inventory management – tietojen hallinta liittyen kaluston varastotilanteeseen ja käyttöön. Hallinta antaa vastaukset mm. kysymyksiin mitä, missä, kuinka monta ja minkä arvoisia. 
  • Procurement management – yrityksen sisäänostotoiminnan kaikkien vaiheiden tukeminen, tuki myös suorille ostoille ja varastontäydennyksille.
 

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Ota meihin yhteyttä