IBM - Tiedonhallinta

Contact us

Contact us

IBM -Tiedonhallinta

IBM:n ratkaisut liiketoiminta-analyyseja varten auttavat kaikenkokoisia yrityksiä ja organisaatioita ymmärtämään paremmin omaan liiketoimintaansa liittyvää tietoa. Kaikkien tietomuotojen, ja jopa Big Datan, analysointi käy nopeasti ja ketterästi monilla eri alustoilla ja laitteilla, joten kokonaiskäsityksen muodostaminen on nopeaa. Tuotteeseen sisäänrakennettu älykkyys ja asiantuntemus yhdistettynä itsepalveluominaisuuksiin antavat sinulle vapauden ja varmuuden tehdä älykkäitä päätöksiä, jotka vastaavat liiketoimintatarpeitasi. Jos epäröit kustannuksia ja asennuksia, IBM tarjoaa liiketoiminnan analysointiohjelmistoja myös palveluna (Software as a Service, SaaS).

IBM Cognos Planning Solution (TM1 ja Planning Analytics) on ohjelmistoalusta, joka voi muuttaa yrityksen koko suunnittelusyklin tavoitteiden muotoilusta ja budjetoinnista raportointiin, protokolliin, analyyseihin ja ennusteisiin.

IBM Cognos Analytics ja IBM:n innovatiiviset BI-ratkaisut vievät liiketoimintasi täysin uudelle tasolle. Laajat analysointiominaisuudet varmistavat, että käytettävissäsi on tarvittavat tiedot liiketoiminnan kehittämiseen. Raportit, ohjausnäkymät, analyysit ja mobiilitoiminnot on kaikki muotoiltu siten, että ne voidaan integroida toisiinsa, useisiin kolmannen osapuolen ratkaisuihin, ennakoiviin analyyseihin ja johtaviin Big Data -alustoihin. Voit välittömästi aloittaa tärkeimpien BI-tarpeittesi hoitamisen ja laajentaa ratkaisua ajan myötä.

Enfo ja IBM ovat tehneet yhteistyötä menestyksekkäästi jo monien vuosien ajan. Enfo kuuluu IBM Premium Business Partner Networkiin. Meillä on sertifioituneita asiantuntijoita niin Business Intelligencen, Analyticsin kuin myös Big Datan aloilla.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Ota meihin yhteyttä

Kiitos pyynnöstäsi!