Webinaari

IT-palvelut - mittaatko oikeita asioita?

Webinaari pidettiin 15.1.2020 - voit ladata webinaarin tallenteen katsottavaksesi täältä:
https://insights.enfo.fi/it-palvelut-mittaatko-oikeita-asioita-webinaaritallenne

Mikä on IT-palveluiden laadun merkitys loppukäyttäjille ja mistä laatu oikeastaan muodostuu? Mitataanko IT-palveluissa oikeita asioita vai tulisiko mittaristo uusia vastaamaan loppukäyttäjien tarpeita?

HappySignalsin CEO Sami Kallio sekä Enfon Service Center -yksiköstä vastaava johtaja Minna Nousiainen keskustelevat webinaarissamme IT-palveluiden laadun mittaamisesta sekä haastavat nykyistä mallia. Webinaarissa käydään läpi myös käytännön vinkkejä mittaamisen uudistamisesta.

HappySignals auttaa organisaatioita parantamaan IT-tukipalveluiden tuottamaa asiakaskokemusta ja tehokkuutta. Yhtiön Happiness Score ™ ITSM Benchmark -tietokanta sisältää palautteita yli 700 000 käyttäjältä 124 maasta. Sami ja Minna pohtivat aihetta tämän datan sekä pitkän kokemuksensa pohjalta kertoen konkreettisia esimerkkejä siitä, mitä IT-palveluiden laadun mittaamisessa ja sen kehittämisessä tulisi huomioida. Tervetuloa mukaan!
DATE
2020-01-15 01:00:00
TIME
9:00-9:30
PLACE
Online

Webinaari järjestettiin 15.1.2020 - webinaariin ei enää voi ilmoittautua. Voit ladata webinaarin tallenteen oheisesta linkistä.

Webinaarin asiantuntijat

HappySignals

Sami Kallio

CEO

Sami Kallio on HappySignalsin toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Hän auttaa työssään yrityksiä ja organisaatioita kehittämään loppukäyttäjäkokemusta. 

Enfo

Minna Nousiainen

Johtaja, Service Center -yksikkö

Minna Nousiainen on Enfon Service Centerin johtaja ja hän on työskennellyt IT-alalla vuodesta 2001 lähtien. Minna näkee IT:n mahdollistajana ja uskoo IT-palveluiden kehittämiseen käyttäjien ehdoilla.

Kiitos

Enfo tuottaa asiakkaiden liiketoiminnalle välttämättömiä IT-palveluita ja turvaa asiakasyritysten toimintakykyä ja jatkuvuutta. Enfo on kokenut, ystävällinen ja käytännönläheinen kumppani ja olemme mitatusti yksi parhaista.

Tietosuoja | © Enfo. Pidätämme oikeudet muutoksiin.