Webinaari

Miten huomioida erilaiset käyttäjät IT-palveluissa?

Webinaari pidettiin 11.2.2020 - voit ladata webinaarin tallenteen katsottavaksesi täältä:
https://insights.enfo.fi/it-palvelut-miten-huomioida-erilaiset-kayttajat-webinaaritallenne

Työelämän murros ja osaajapula vaikuttavat vahvasti myös IT-palveluihin. Miten IT-palveluita tulisi kehittää, kun loppukäyttäjät edustavat useita eri sukupolvia, taitotasoja ja odotuksia? Entä miten vastata IT-alan muuttuviin osaamistarpeisiin?

Webinaarissamme aiheesta keskustelevat ManpowerGroupiin kuuluvan Experiksen liiketoimintajohtaja Anne Koivusaari sekä Enfon Service Center -yksiköstä vastaava johtaja Minna Nousiainen. Webinaarissa käydään läpi muun muassa:

• Mistä murroksessa on kyse? Kuinka se näkyy IT-palveluissa?
• Miten varmistetaan, että IT-palvelut tukevat erilaisia käyttäjiä?
• Mitä osaajapula tarkoittaa IT-palveluiden kannalta? Miten siihen voidaan vastata?

ManpowerGroupilla on runsaasti dataa muun muassa työelämän trendeistä ja murroksesta. Webinaarissamme Koivusaari ja Nousiainen hyödyntävät pitkän kokemuksensa lisäksi tätä tietoa peilaten sitä IT-palveluihin ja niiden käyttäjälähtöiseen kehittämiseen. Tervetuloa mukaan!
DATE
2020-02-11
TIME
9.00-9.30
PLACE
Online

Webinaari pidettiin 11.2.2020 - webinaariin ei enää voi ilmoittautua. Voit ladata webinaaritallenteen katsottavaksesi oheisesta linkistä.

Webinaarin asiantuntijat

ManpowerGroup | Experis

Anne Koivusaari

Liiketoimintajohtaja

Anne Koivusaari on Experiksen Suomen liiketoimintajohtaja, jolla on yli 12 vuoden kokemus osaamisen ja muun inhimillisen potentiaalin valjastamisesta työn maailman jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin.

Enfo

Minna Nousiainen

Johtaja, Service Center -yksikkö

Minna Nousiainen on Enfon Service Centerin johtaja ja hän on työskennellyt IT-alalla vuodesta 2001 lähtien. Minna näkee IT:n mahdollistajana ja uskoo IT-palveluiden kehittämiseen käyttäjien ehdoilla.

Kiitos

Enfo on pohjoismainen IT-palveluyritys, jossa yli 800 digiasiantuntijaa työskentelee digitaalisen luottamuksen, datan ja analytiikan, sovellusten, integraatioiden, pilvipalveluiden ja jatkuvien palveluiden parissa. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa vastuullisemman ja älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntiakin.

Tietosuoja | © Enfo. Pidätämme oikeudet muutoksiin.