Webinaari

Pilvipalvelut muutosmatkan mahdollistajana – case Alko

Alkon pilvistrategian tarkoituksena on tuottaa korkean automaatioasteen valmiita alustapalveluita, jotka toimivat datan ja digitaalisten kanavien alustana. Pilvestä tavoitellaan joustavuutta, ketteryyttä, tehokkuutta sekä edellytyksiä innovaatioille.

Pilveen siirryttäessä perinteinen palveluhallinta on muuttunut. Nyt erilaiset tiimit toimivat yhdessä, kun uusia ratkaisuja rakennetaan pilviteknologiaa hyödyntäen. Myös arkkitehtuuria on muokattu modulaarisemmaksi. Alkon pilvimatka alkoi verkkokaupasta, joka päätettiin rakentaa pilviympäristöön.

Alkon CIO Kaapro Kanto kertoo maksuttomassa webinaarissa, millaisia päätöksiä matkan varrella on tehty ja kuinka niihin on päädytty. Hän jakaa myös oppeja epäonnistumisista ja onnistumisista sekä kertoo lisää siitä, kuinka hybridialusta tukee Alkon liiketoimintaa.

Webinaarin jälkeen klo 8.50-9.30 jatkamme verkostoitumistilaisuudella, jossa keskustelemme aiheesta yhdessä lisää. Alkon CIO Kaapro Kanto osallistuu keskusteluun, ja osallistujilla on mahdollisuus esittää hänelle kysymyksiä. Virtuaaliseen verkostoitumiseen mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Webinaari on esitetty ensimmäisen kerran osana Enfo Success Day -tapahtumaa keväällä 2021 ja se uusitaan yleisön toiveesta. Webinaarin ensiesitys sai huippuarvosanan: palautekyselyyn vastanneista lähes 90 % piti puheenvuoroa hyödyllisenä. Tervetuloa mukaan!
Päivä
13.10.2021
Aika
8.30-8.50

Ilmoittaudu mukaan

Kiitos

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

Tietosuoja | © Enfo. Pidätämme oikeudet muutoksiin.