Webinaari

Parhaat opit pilvitransformaatiosta ja julkisen pilven hallinnasta

Kuinka Fidelixillä toteutettiin Suomen suurimpiin lukeutuva Azure-migraatio? Entä millaiset pelisäännöt Realia on luonut julkiseen pilveen liittyen, jotta kokonaisuuden hallinta on helppoa, sujuvaa ja kustannustehokasta?

Tule kuulemaan lisää asiakkaidemme Fidelixin ja Realian pilvimatkasta ja kerää talteen parhaat opit sekä onnistumiset. Fidelixin Head of Cloud Operations Mikko Alppivuori kertoo webinaarissa tarkemmin Azure-migraation taustoista sekä tärkeimmistä havainnoista projektin aikana. Realian ICT Manager Ilkka Kemppainen valottaa, mitä hyötyjä Cloud Support- sekä pilven hallintamallin hyödyntäminen ovat Realialle tuoneet ja miten julkinen pilvi tukee yhtiön liiketoimintaa ja sen kehittämistä.

Webinaarissa on myös mukana Enfon asiantuntija Immo Piippo, jolla on vuosien kokemus sekä pilvimigraatioista että pilven hallintaan liittyvistä parhaista käytännöistä.

Webinaari soveltuu sekä organisaatioille, jotka vasta harkitsevat julkisen pilven käyttöönottoa, että yrityksille, jotka jo käyttävät julkista pilveä, mutta jotka haluaisivat hyödyntää sitä tehokkaammin sekä varmistaa, että se tukee liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Webinaarin kesto on noin puoli tuntia. Tervetuloa mukaan!
Päivä
11.2.2021
Aika
8.30-9.00

Ilmoittaudu mukaan

Webinaarin asiantuntijat

Ilkka Kemppainen

ICT Manager
Realia Group Oy

Ilkalla on pitkä kokemus ICT-palveluiden hankinnasta ja hallinnasta monitoimittajaympäristöissä. Nykyisin hän vastaa Realia-konsernin ICT-infra- ja loppukäyttäjäpalveluista. Hänellä on vahva usko siihen, että prosessien automatisoinnilla ja itsepalveluun panostamalla käyttäjätyytyväisyys saadaan korkealle tasolle. Pilvi toimii tässä mahdollistajana.

Mikko Alppivuori

Head of Cloud Operations, Fidelix

Immo Piippo

Senior Consultant, Enfo

Immo on informaatioteknologioiden moniottelija, jolta löytyy kokemusta usealta toimialalta. Julkisten pilvipalveluiden kanssa Immo on työskennelly vuosia, repusta löytyy käytännön kokemusta ja sertifiointeja yleisimpien toimijoiden ympäristöistä (Azure, AWS, GCP).

Juha Kukka

SVP, Solution Sales
Enfo

Webinaarin juontaja Juha Kukka vastaa Enfolla Suomen ratkaisumyynnistä. Juhalla on kymmenien vuosien kokemus palvelukehityksestä ja ratkaisusuunnittelusta.

Kiitos

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

Tietosuoja | © 2020 Enfo. Pidätämme oikeudet muutoksiin.