Webinaari

Tietoturvaa pilvestä - mitä tämä mahdollistaa yritykselleni?

Perinteiset tietoturvallisuuden puolustusmekanismit, kuten palomuurit ja virustorjunta, eivät enää riitä nykyaikaisia hyökkäyksiä vastaan. Pilvipalveluiden laaja käyttö aiheuttaa monipuolisuutensa vuoksi haasteita tietoturvallisuudelle, ja modernit uhat kohdistuvat yhä useammin käyttäjiin. Jotta uhkatilanteita voidaan arvioida reaaliajassa sekä torjua hyökkäykset nopeasti, tarvitaan uusia työkaluja ja jatkuvaa valvontaa. SIEM-ratkaisut tarjoavat näkymän uhkiin, ja välitön reagointi uhkatilanteissa mahdollistetaan tietoturvan operointikeskuksella (SOC).

Webinaarissa pureudumme seuraaviin teemoihin:

• Tämänhetkiset tietoturvatrendit ja -haasteet
• Microsoftin natiivien tietoturvaratkaisuiden ominaisuudet sekä hyödyt
• Pelkkä tuote ei riitä – kuinka hyödyntää tietoturvaratkaisuja tehokkaasti?

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Enfon asiantuntijat Jarkko Kinnunen ja Tuomo Vartia. Webinaari soveltuu etenkin IT-päättäjille ja -asiantuntijoille sellaisissa organisaatioissa, joissa julkisen pilven hyödyntäminen on jo aloitettu. Webinaari keskittyy Microsoft-tuoteperheen ominaisuuksiin ja hyödyntämiseen. Mikäli Azure Sentinel- sekä Azure Security Center -tuotteet kuulostavat tutuilta ja erilaiset ATP-lyhenteet tuottavat päänvaivaa, tämä webinaari on juuri sinua varten.
Päivä
15.9.2020
Aika
8.30-9.00

Ilmoittaudu mukaan

Webinaarin asiantuntijat

Jarkko Kinnunen

Senior Specialist
Security Operations, Enfo

Jarkko Kinnunen toimii Enfon tietoturvapalveluiden kehitysvastaavana. Työssään Jarkko keskittyy tietoturvan operointikeskukseen (SOC) liittyvien palveluiden ja teknisten ratkaisujen kehittämiseen sekä prosessien tehostamiseen.

Tuomo Vartia

Senior Consultant
Cloud Services, Enfo

Tuomolla on yli 15 vuoden kokemus verkko-, palvelin- ja työasemaympäristöjen suunnittelusta, kehityksestä ja ylläpidosta. Tällä hetkellä Tuomo keskittyy Office 365 -tietoturvakonsultointiin sekä Enfon asiakkaiden infrastruktuuriprojekteihin.

Juha Kukka

SVP, Solution Sales
Enfo

Webinaarin juontaja Juha Kukka vastaa Enfolla Suomen ratkaisumyynnistä. Juhalla on kymmenien vuosien kokemus palvelukehityksestä ja ratkaisusuunnittelusta.

Kiitos

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

Tietosuoja | © 2020 Enfo. Pidätämme oikeudet muutoksiin.