Webinaari

Vaihtoehto tiketeille: tiivis yhteistyö yli organisaatiorajojen

Miten IT-kehitystä voisi hallita kumppanin kanssa hiukan tavallisesta poiketen? Avarn Security ja Enfo päättivät hypätä pois perinteisistä tiketeistä ja kokeilla tiivistä yhteistyötä yli organisaatiorajojen. Kumppanuus käynnistyi haastavassa tilanteessa: Avarnilla oli akuutti resurssipula.

Yhteistyön lähtökohtana on ollut asiakkaan aito tyytyväisyys toimintaan. Uudessa toimintamallissa Enfon organisaatio toimii saumattomasti yhdessä Avarnin IT-tuotantohenkilöstön kanssa, ja tekemistä ohjaa budjettikäytäntö.

Yhteistyö on ollut hedelmällistä molemmille osapuolille. Maksuttomassa webinaarissa Avarnin CDO Tommi Kaipainen ja Enfon asiantuntija Jarkko Jormanainen keskustelevat yhteistyön taustoista, hyödyistä ja arjen tekemisestä. Webinaari on esitetty ensimmäisen kerran osana Enfo Success Day -tapahtumaa keväällä 2021 ja se uusitaan yleisön toiveesta.

Webinaarin jälkeen klo 8.50-9.30 jatkamme yhteisellä verkostoitumistilaisuudella, jossa keskustelemme Enfon Jarkko Jormanaisen johdolla aiheesta yhdessä lisää. Virtuaaliseen verkostoitumiseen mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tervetuloa mukaan!
Päivä
1.9.2021
Aika
8.30-8.50

Ilmoittaudu mukaan

Kiitos

Enfo on pohjoismainen IT-palveluyritys, jossa yli 800 digiasiantuntijaa työskentelee digitaalisen luottamuksen, datan ja analytiikan, sovellusten, integraatioiden, pilvipalveluiden ja jatkuvien palveluiden parissa. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa vastuullisemman ja älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntiakin.

Tietosuoja | © Enfo. Pidätämme oikeudet muutoksiin.